• Jolina

Nieuwe Game Pass game bekend [update]

Bijgewerkt op: 23 nov. 2021

Op het officiële Twitter account van Skyhook Games is een onthulling te lezen. Er is bekend gemaakt dat het recent uitgekomen Lawn Mowing Simulator naar Xbox Game Pass voor PC en Series X|S komt!

Er wordt nog geen concrete datum genoemd, maar omdat de nieuwe Game Pass games van november al bekend zijn gemaakt, lijkt het waarschijnlijk dat we vanaf december ons gras mogen gaan maaien. Heb jij al kriebels in je neus?


Update 23 november:

Inmiddels is bekend gemaakt dat Lawn Mowing Simulator op 2 december aanstaande wordt toegevoegd aan Xbox Game Pass. Tegelijkertijd wordt de String Trimmer Update gratis doorgevoerd op Xbox, waarmee je de beschikking krijgt tot diverse kantmaaiers. Hiermee kun je als 'Pietje precies' ook de kantjes van jouw groene graslakens tot in de perfectie maaien.

Op 2 december komt ook de nieuwe Ancient Brittain DLC uit, die voor €8,99 is aan te schaffen, waarmee je onder andere vier nieuwe locaties tot je beschikking krijgt: The Royal Stones, Druid Tor, The Ancient Aurochs en Aurochs Hill. Het is wel oppassen geblazen, want omdat het om speciale locaties gaat, zijn de boetes voor enige vorm van schade die je er aanbrengt, groot!


Recente blogposts

Alles weergeven