top of page
  • Leon

NACON kondigt nieuwe Pro Controller aan

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2021

NACON kondigt met grote trots aan dat de Pro Compact Controller Designed for Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc vanaf 15 maart voor 54,99 verkrijgbaar is in Europa. Deze aanpasbare, bedrade controller is het eerste accessoire uit NACONs nieuwe lijn van Designed for Xbox-accessoires.

"De Pro Compact-controller heeft echt geprofiteerd van de gecombineerde expertise van al onze teams. Hij onderscheidt zich door zijn hoogkwalitatieve productie en de vele aanpassingsmogelijkheden die hij biedt - alles wat je verwacht van een professionele controller," aldus Yannick Allaert, Director of Accessories Development bij NACON. "Na vele maanden hard werk, zijn we erg trots en enthousiast om deze opwindende nieuwe reeks voor de Xbox-community te lanceren."

In de Standard Mode heeft de Pro Compact de traditionele functies, zoals die van de nieuwe Xbox Wireless Controller, terwijl spelers met hun eigen settings kunnen spelen in de Advanced Mode. Met de Pro Compact-app, die vanuit de Microsoft Store is te downloaden voor Xbox-consoles en Windows 10 pc’s, kunnen spelers de button mapping instellen en de gevoeligheid van elke stick en trigger aanpassen via diverse preset-profielen.

Aanvullende instellingen maken het mogelijk de stick-posities om te draaien, te kiezen tussen een D-pad met 4 of 8 richtingen, en de vibratiemotors uit te schakelen. Spelers kunnen de Pro Compact eenvoudig en rechtstreeks vanaf hun Xbox Series X|S, Xbox One of Windows 10-pc aanpassen aan hun speelstijl.


De Pro Compact Controller tilt de game-ervaring op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc naar een nog hoger niveau door als eerste controller toegang te bieden tot Dolby Atmos® For Headphones. Dolby Atmos® audio-technologie biedt gamers een competitief voordeeldoordat ze de kleinste geluidsdetails en de positie ervan in hun omgeving kunnen opmerken voor nog meer realisme. Dankzij de innovatieve geluidsverwerking via de controller biedt de Pro Compact totale onderdompeling in drie dimensies met elke stereohoofdtelefoon die is aangesloten op de 3,5 mm-opening.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page