top of page
  • Leon

Nieuwe Razer Kishi for iPhone werkt met Game Pass en Cloud Gaming

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, onthult de Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox). Deze controller is ontworpen voor het streamen van Xbox Game Pass Ultimate op iPhone-toestellen. Met de volledig geïntegreerde draagbare controller, kunnen gamers nu meer dan honderd games spelen die beschikbaar zijn op Xbox Game Pass Ultimate. De controller is ook MFi-gecertificeerd en werkt naadloos met compatibele iOS-games, zoals die van Apple Arcade.

De Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox) biedt geavanceerde gaming-functies voor mobiele gamers. De controller zorgt voor meer precisie en controle dankzij klikbare analoge thumbsticks, een volledige multifunctionele knoppenindeling en een achtwegs D-pad. De nieuwste toevoeging aan de Kishi controller line-up heeft hetzelfde comfortabele ergonomische ontwerp waar de Razer Kishi bekend om staat. Daarnaast heeft hij een nieuw ontwerp met monochrome knoppen op de voorkant.

Gamers ontvangen bij aankoop van de controller ook een gratis proefabonnement van 90 dagen op Xbox Game Pass Ultimate, dat ze kunnen gebruiken op hun Xbox-console, pc en iPhone.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page