top of page
  • Foto van schrijverJolina

Nieuwe studio met ex CD Projekt Red devs maakt next-gen RPG

Er wordt tegenwoordig behoorlijk stuivertje gewisseld als het gaat om devs die wisselen van team. Ook worden er veel nieuwe ontwikkelstudio's opgestart. Zo ook nu weer. Enkele ex CD Projekt Red medewerkers hebben de koppen bij elkaar gestoken en de nieuwe studio Rebels Wolves opgestart.


Rebel Wolves bestaat uit zeven doorgewinterde veteranen uit de game industrie, die hebben gewerkt aan grote titels zoals The Witcher 3: Wild Hunt en Cyberpunk 2077. Aan het hoofd van de studio staat Konrad Tomaszkiewicz. De andere teamleden die hem vergezellen zijn Daniel Sadowski, Robert Murzynowski, Michał Boryka, Bartłomiej Gaweł, Jakub Szamałek en Tamara Zawada.

Ze hebben gelijk laten weten met een bijzonder interessant project bezig te zijn. Rebel Wolves wil namelijk een nieuwe next-gen AAA RPG game met donker fantasy tintje uitbrengen, met een sterke focus op de verhaallijn. Deze nieuwe game moet uitkomen voor PC en de next-gen consoles. Als we de studio moeten geloven, gaan we hyped zijn voor wat ze gaan uitbrengen. Meer informatie belooft snel te komen.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page