top of page
  • Foto van schrijverLeon

Nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles game aangekondigd

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games hebben in samenwerking met Nickelodeon aangekondigd dat Master Splinter zijn beheersing van ninjutsu naar Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge brengt als een speelbaar personage. Het debuut van Master Splinter komt samen met de bevestiging van de release van de game voor Xbox One.

Meester Splinter's kalme karakter maakt hem meer bedachtzamer dan de meeste van zijn groene leerlingen, maar zijn beheersing van ninjakunsten zorgt ervoor dat hij een formidabele krachtpatser is. Hij voert bijzonder krachtige aanvallen uit met zijn vertrouwde staf en verreikende speciale ninja-moves, waarbij hij groepen vijanden net zo efficiënt te lijf gaat als de Turtles die een pizza eten.


Geïnspireerd door het iconische ontwerp van de Turtles uit 1987, brengt Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge de meest rechtvaardige ninja's van New York City tot leven met prachtige pixelart die perfect zouden passen in favoriete retro-arcade. Van confrontaties met beruchte rivalen zoals Bebop en Rocksteady tot terugkeer naar kenmerkende locaties zoals Dimension X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een klassieke TMNT-beat-em-up met zijn eigen moderne accenten.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page