• Leon

Nieuwe trailer voor Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Met nog één week te gaan voordat Werewolf: The Apocalypse – Earthblood op 4 februari 2021 verschijnt, presenteren NACON en Cyanide met plezier een nieuwe gameplay-trailer voor de game.


De video focust op één van de voornaamste gameplay-elementen: de verschillende vormen die Garou Cahal kan aannemen. Kies de Lupus-vorm voor verkennen en infiltratie. Kies de Homid-vorm voor stealthy uitschakelen van bewakers en het hacken van vijandelijke verdedigingen. En wanneer je woede hoog genoeg is opgelopen kun je veranderen in Crinos-vorm om je klauwen en tanden in vijanden te zetten!

Dit unieke transformatie-element zorgt voor volop variatie in speelstijlen en manieren om obstakels te overwinnen. Of je nu kiest voor stealth, sluipmoorden of brute gevechten, Cahal heeft vele talenten om te benutten.


Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is de eerste actie-RPG-bewerking van de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige weg naar verlossing te vinden. Hij zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Endron, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Recente blogposts

Alles weergeven