• Jolina

Nieuwe update voor Truck Driver

Truck Driver heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht op Xbox One. Update V1.24 brengt verschillende nieuwe trucker ervaringen, waaronder toewijzen van controls, wegversperringen en meer. Ook zijn enkele bekende problemen opgelost.


Volledige patchdetails zijn hieronder terug te vinden.


NIEUW: - Bedieningselementen zijn opnieuw toe te wijzen in het optiemenu voor zowel controller als stuur. - Er zijn rumble strips toegevoegd op snelwegen met een maximumsnelheid van 120km/h om onoplettende bestuurders middels trillingen te waarschuwen voor mogelijk gevaar. - Wegen kunnen willekeurig versperd zijn door ongevallen of wegwerkzaamheden. - Een hoorbare 'achteruit piep' is toegevoegd bij het achteruit zetten van de truck. - De camera kan worden gereset door de cameraknop ingedrukt te houden. - Er is nu een gamma-schuifregelaar toegevoegd in het menu met grafische opties. - De motortemperatuur wordt nu geupdate in het dashboard van je truck. - In de garage interface wordt motorkracht nu in kW en paardenkracht weergegeven.


OPGELOST: - De instructietrailer verdwijnt niet meer na levering, nadat het 'telefoongesprek' is afgelopen. - Het SOEDESCO-logo en gamepictogram is bijgewerkt.


Recente blogposts

Alles weergeven