top of page
  • Jolina

Ontbrekende functies Xbox App voor mobiel komen terug

Sinds enkele maanden is de Xbox App voor mobiele apparaten vernieuwd. Vol ongeloof kwamen de fans er achter dat er in deze nieuwe app geen plek was voor een aantal belangrijke functies, zoals het overzicht van achievements en directe toegang tot de Store. Dit leverde Microsoft veel kritiek op.

Gelukkig bewijst Microsoft weer te luisteren naar de fans. De kritiek is namelijk gehoord en er is actie uitgezet. In een Podcast van Major Nelson heeft Jason Ronald bevestigd dat deze functionaliteiten voor de Xbox App nu de hoogste prioriteit van het team zijn en dat ze in de komende maanden weer worden toegevoegd aan de app.


"One of the pieces of feedback that we've very clearly seen is people are missing features like achievements as an example in the Xbox app. So over the coming months, we're going to be updating the Xbox mobile app to add things like achievements."

Remote Play was een hele fijne, nieuwe toevoeging aan de app waar veel games blij mee zijn, zeker gezien de ontwikkelingen rondom game streaming en xCloud. Maar de basisfunctionaliteiten die ontbraken, maken de app straks weer helemaal compleet.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page