• Leon

Ontwikkelaar van Ninja Gaiden maakt Final Fantasy game

Square Enix ,onthulde STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN, als onderdeel van de SQUARE ENIX PRESENTS-livestream op de E3. Deze nieuwe action-RPG wordt ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO GAMES, de makers van de NINJA GAIDEN- en Nioh-series, en brengt een nieuwe visie naar de FINAL FANTASY-serie. Spelers kunnen STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN in 2022 aanschaffen voor de Xbox Series X|S en Xbox One.

"Hoewel het FINAL FANTASY is, voelt het toch anders, maar het bloed van FINAL FANTASY stroomt ongetwijfeld door de aderen van deze game", zegt Tetsuya Nomura, creative producer voor STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN. “We zijn de uitdaging aangegaan om de moeilijke middenweg te vinden voor deze volwassen en stijlvolle titel. We hebben wat tijd nodig voordat we de game kunnen voltooien, en hoewel het vechtsysteem bloederig is, is het wel verbonden met het verhaal, dus hopen we dat jullie deze kans aangrijpen om het eens te proberen.”


"Ik ben echt blij dat ik betrokken ben bij een nieuwe FINAL FANTASY, en dan ook nog een titel die verbonden is met de oorsprong van de serie,” zegt Fumihiko Yasuda, hoofd van Team NINJA bij KOEI TECMO GAMES. "Met behulp van de feedback die we van spelers krijgen die de proefversie speelden, zullen wij bij Team NINJA allemaal ons best doen om hiervan een titel te maken die niet alleen voldoet aan de verwachtingen van actiegame-fans, maar ook aan die van FINAL FANTASY-fans!”


Recente blogposts

Alles weergeven