top of page
  • Foto van schrijverJolina

Ontwikkelstudio en release periode van nieuwe Call of Duty game bevestigd

Het gonsde de afgelopen dagen van de geruchten op het internet. De nieuwe Call of Duty game voor dit jaar zou een puinhoop zijn, de release zou mogelijk uitgesteld worden en ook geruchten over een remake in plaats van een nieuwe game gingen de ronde.

Daniel Alegre van Activision heeft vandaag in een Q4 investor call bevestigd dat Sledgehammer de ontwikkelstudio is die bezig is met de Call of Duty game van 2021 én dat de game op schema ligt. Ook moet de game optimaal profiteren van de next-gen consoles. Dat is goed nieuws voor de fans, zeker na een hectische week met veel negatieve geruchten. Daarnaast heeft Activision bevestigd dat de game een campaign, multiplayer en co-op game modes zal omvatten.


“In particular, we are very excited for this year’s premium Call of Duty release. Development is being led by Sledgehammer Games and the game is looking great and on track for its fall release. This is a built for next generation experience with stunning visuals across campaign, multiplayer and co-operative modes of play, designed to both integrate with and enhance the existing COD ecosystem. We look forward to sharing more details with the community soon.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page