top of page
  • Foto van schrijverJolina

OREO & Xbox: een heerlijke combinatie!

We hebben al heel wat samenwerkingen van Xbox voorbij zien komen in de laatste jaren. Dit jaar begon wel heel erg lekker, toen in januari werd aangekondigd dat OREO en Xbox de handen ineen zouden slaan. Want gamen is een bezigheid die om meer draait dan een krachtige console, controller en een dik Tv-scherm. Een lekkere snack on the side is immers net zo belangrijk!

Dat is waarom OREO nu in 22 Europese landen speciale koekjes in de schappen heeft gebracht. De koekjes bevatten belangrijke afbeeldingen van een Xbox controller. Zo vind je op sommige koekjes het Xbox logo, maar ook de A, B, X en Y-knop en een richtingspijltje. Ze smaken niet alleen heerlijk, ze zien er nog supergaaf uit ook. Lekker én iconisch dus!


Win dikke prijzen

Die OREO koekjes zijn al beloning genoeg op zich, maar er is nog meer te halen. Met de speciale Xbox OREO koekjes kun je namelijk dikke prijzen winnen, zoals in game content voor Halo Infinite, Forza Horizon 5 of Sea of Thieves, Xbox Game Pass Ultimate, OREO hardware, Xbox consoles of een custom OREO Xbox Series S console met een Xbox wireless controller. Dat is pas lekker!

Hoe doe je mee?

Door een combinatie te maken van vier Xbox OREO koekjes, creëer je een eigen cheat code. Deze moet je vervolgens met smartphone te scannen, om kans te maken op toffe prijzen. Kijk voor meer informatie op de speciale OREO & Xbox website.


#OntgrendelSpelplezier

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page