• Glenn

OUTRIDERS demo nu verkrijgbaar


SQUARE ENIX® maakt met plezier bekend dat de gratis speelbare demo voor OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE® en SLEEPING DOGS®, nu verkrijgbaar is.


Bekijk hier de trailer van de OUTRIDERS-demo:

De demo laat spelers het volledige openingshoofdstuk van de OUTRIDERS-campaign spelen, voor zo’n drie uur gameplay per playthrough. De demo is speelbaar met verschillende personages en laat spelers alle vier klasses in de game proberen: Devastator, Pyromancer, Technomancer en Trickster.


Spelers kunnen in de demo gemaakte vorderingen overzetten naar de volledige game wanneer ze OUTRIDERS aanschaffen op hetzelfde platform.


De demo omvat ook een coöp-multiplayer-mode, deze komt na het voltooien van de proloog beschikbaar, inclusief een beta-versie van het volledige crossplay-systeem dat bij de lancering verschijnt.

“Wij geloven in een eerlijke en transparante marketingcampagne, en daarom laten we voorafgaand aan de lancering spelers graag zelf beleven wat OUTRIDERS te bieden heeft, met een gratis demo op het platform van hun keuze. Dit is ook nog eens een grote demo, zodat spelers uren op Enoch kunnen doorbrengen om de verschillende klasses, krachten en personage-builds te verkennen.


Gemaakte vorderingen kunnen ze later overzetten naar de volledige game,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd bij SQUARE ENIX External Studios. “Wat spelers in de demo zien is nog maar het topje van de ijsberg, de start van de epische reis die spelers vanaf 1 april kunnen beginnen.”


Kijk voor meer informatie over de content van de demo hier de ‘10 Reasons Why You Need to Play the OUTRIDERS Demo’-video.De OUTRIDERS-demo is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc/Steam en GeForce NOW.


OUTRIDERS verschijnt op 1 april 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Store en GeForce NOW op pc en Google Stadia.


Ga voor meer informatie naar www.outriders.net

Recente blogposts

Alles weergeven