Outriders demo verschijnt morgen

Bijgewerkt op: 6 mrt. 2021

SQUARE ENIX® kondigt met plezier de gratis speelbare demo aan van OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE® en SLEEPING DOGS®. Bekijk hier de 10 Reasons You Need Play the OUTRIDERS Demo’-video:

Broadcast #5 ‘Into the Fray’ bood spelers een blik op de spannende content van de OUTRIDERS-demo die op 25 februari verschijnt. Deze demo laat spelers het complete openingshoofdstuk van de OUTRIDERS-campaign beleven. Spelers kunnen ongeveer drie uur aan gameplay proberen met verschillende personages en alle vier klassen in de game: Devastator, Pyromancer, Technomancer en Trickster. Spelers kunnen in de demo gemaakte vorderingen overzetten naar de volledige game wanneer ze OUTRIDERS aanschaffen op hetzelfde platform.

Daarnaast ging Broadcast #5 dieper in op de pc-versie van OUTRIDERS en hoe People Can Fly alles op alles heeft gezet om een RPG-Shooter te maken die compatibel is met diverse systeemspecificaties en enkele van onze favoriete pc-functies ondersteunt Kijk voor meer informatie hier de rest van OUTRIDERS Broadcast #5 ‘Into the Fray’: De OUTRIDERS-demo verschijnt morgen, 25 februari om 18 uur en is gratis voor iedereen op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc/Steam en GeForce NOW. OUTRIDERS verschijnt op 1 april 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Store en GeForce NOW op pc en Google Stadia.

Recente blogposts

Alles weergeven