top of page
  • Foto van schrijverLeon

Outriders toont nieuwe 101 trailer

SQUARE ENIX presenteerde vandaag de diepgaande 101-trailer voor OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, enSquare Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE en SLEEPING DOGS, tijdens het digitale show-evenement SQUARE ENIX PRESENTS.

De nieuwe trailer volgt op een succesvolle demo die in de eerste week meer dan 2 miljoen spelers een indruk bood van de duistere sci-fi campaign, intense gevechten, krachtige loot en diepe RPG-systemen van OUTRIDERS. De ‘This is OUTRIDERS 101’-trailer toont meer van wat er zal volgen tijdens de volledige reis over Enoch.


De demo is nog maar het begin, OUTRIDERS neemt je mee op een reis van meer dan 30 uur over een wilde en vijandige planeet, waarbij je op zoek gaat naar de bron van het mysterieuze signaal dat van ergens achter de horizon komt. Tijdens die reis kun je je vaardigheden ontwikkelen om ongelooflijk sterk te worden. Zoek brute en gestoorde wapens en uitrustingen, pas ze aan met een breed scala aan mods die de gameplay ingrijpend veranderen, en gebruik een flexibel klassenbouwsysteem om je eigen unieke speelstijl te creëren. Wanneer OUTRIDERS op 1 april wordt gelanceerd, kun je over het slagveld heersen als een halfgod en de onwaarschijnlijke laatste hoop voor de mensheid worden.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page