top of page
  • Leon

Peppa Pig komt naar Xbox voor de kleine gamers

Doe mee met Peppa Pig in haar nieuwste, opwindende avontuur! Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft vandaag in samenwerking met Hasbro een gloednieuw avonturen-videogame aangekondigd met de titel Mijn vriendin Peppa Pig. Gebaseerd op de #1 wereldwijd gestreamde tv-show voor peuters van eOne, Hasbro's wereldwijde entertainmentstudio, zal de nieuwe Peppa Pig-game dit najaar lanceren op Xbox.


Als nieuwste personage in de wereld van Peppa Pig kunnen spelers hun eigen dierenavatar aanpassen om samen met Peppa zelf te spelen en iconische locaties uit de tv-show te bezoeken, waaronder het strand, de kille Besneeuwde Bergen, Peppa's huis en zelfs Pomfritostad.

Ga op een uniek avontuur en communiceer met geliefde personages uit Peppa’s wereld. Speel met George en Mummy Pig in Peppa's huis, help Daddy Pig zijn verloren bril terug te vinden, of spring samen in modderige plassen, de speler bepaald volledig wat er gebeurd in het spel.


Peppa Pig is geliefd over de hele wereld en Outright Games is verheugd om aan te kondigen dat hun nieuwe spel volledig gelokaliseerde voice-acting zal bevatten in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Braziliaans Portugees, Nederlands, Russisch, Pools, Zweeds, Noors, Deens en Fins.


Peppa Pig werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de koningin van de kleuterschool. Peppa wordt uitgezonden in meer dan 180 landen, de nummer één meest gestreamde voorschoolse tv-show voor kinderen wereldwijd en het nummer één merk op YouTube. Deze bekendheid van de content zorgt voor fenomenaal succes in de detailhandel, evenementen, games en muziek.

"Peppa Pig is een wereldwijde hit en we zijn enthousiast om deze wereld tot leven te brengen in een gloednieuwe console-videogame", aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. "Dit is een spel voor alle jonge kinderen en hun ouders om samen van te genieten en Peppa's wereld te verkennen in dit gloednieuwe avontuur, en we zouden niet blijer kunnen zijn dat het dit najaar uitkomt."

  • CREËER JE PERSONAGE - Kies je avatar en kleed hem aan

  • SPEEL MET PEPPA - Leer en ga op avontuur met je nieuwe vriend

  • ONTDEK HAAR WERELD - Bezoek het strand, het bos, Pomfritostad en meer

  • MAAK VRIENDEN - Je favoriete Peppa Pig-personages willen je graag ontmoeten

  • WORD CREATIEF - Jonge spelers spelen de hoofdrol in hun eigen unieke verhaal


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page