top of page
  • Foto van schrijverLeon

PGA Tour 2K21 community maakt nieuwe banen

2K en HB Studios hebben vandaag een nieuw programma aangekondigd voor PGA TOUR 2K21, dat de afspeellijsten van de multiplayer-gamemodes - waaronder Divot Derby - op z'n kop zal zetten door een reeks favoriete en gloednieuwe aangepaste banen toe te voegen, gemaakt door een aantal van de meest getalenteerde baanontwerpers in de PGA TOUR 2K-community.

De groep internationale content creators bestaat uit Amerikanen VctryLnSports en Mattf27, Canadezen CrazyCanuck1985 en Arctic Fury, b101design uit het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeelander Energ1ser, die allemaal hun eigen unieke swag naar de dansvloer brengen.


De eerste ronde van zes levels, gemaakt door VctryLnSports, zal in juni worden geïntroduceerd in multiplayer-playlisten. Deze populaire, aangepaste parcours zijn al snel favorieten geworden en zullen spelers uitdagen om hun gezamenlijke spel te verbeteren.

In de toekomst zullen er volledig nieuwe banen worden toegevoegd die speciaal voor het programma zijn gecreëerd. Elke maand zal er een nieuw creatief thema voor de banen zijn, waaronder "Around the World" voor de maand juli, waarbij inspiratie wordt geput uit populaire internationale plaatsen en lokale smaken.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page