• Leon

Phoenix Point: Behemoth Edition vandaag verkrijgbaar

Snapshot Games lanceerde vandaag - in samenwerking met Saber Minsk en Prime Matter - Phoenix Point: Behemoth Edition, het langverwachte console-debuut van de beroemde strategy-game van Julian Gollop, de maker van de X-COM-serie. Phoenix Point: Behemoth Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Xbox One als de volledige game plus vier grote DLC-uitbreidingen, inclusief de nieuwe DLC 4: Corrupted Horizons.

Phoenix Point levert een nieuwe vorm van turn-based strategy en actie in een wereld waarin de laatste restjes van de mensheid strijden tegen een muterende buitenaardse dreiging. Aan jou de taak om het verzet van de aarde te leiden: verken een verwoeste planeet, bouw je basissen, onderzoek nieuwe technologieën, beheer grondstoffen en neem deel aan grootschalige turn-based tactische gevechten om te overleven.

Gebruik het diplomatiesysteem van Phoenix Point om samen te werken met verschillende facties, de mensheid te verenigen en de planeet terug te veroveren - of verpletter je rivalen gewoon met militaire macht, terwijl je tegelijkertijd tegen gevaarlijke gemuteerde hordes strijdt.

Phoenix Point: Behemoth Edition is speciaal ontworpen voor consoles, met een aangepaste interface en controllerbesturing die ervoor zorgt dat elke actie intuïtief is te besturen. De game loopt op 1080|30 FPS op Xbox One, terwijl Xbox Series X-spelers de game kunnen beleven op 4K|60 FPS, via een gratis upgrade naar de next-generatie-versie die na de lancering verschijnt.

Belangrijkste kenmerken

  • Voor het eerst op consoles, inclusief nieuwe content : de ‘Year One Edition’ van Phoenix Point bevat het basisspel en alle uitbreidingen : 4 DLC Packs (Blood & Titanium DLC, Legacy of the Ancients DLC, en het Living Weapons Pack) en een heleboel aanpassingen en quality-of-life verbeteringen.

  • Muterende buitenaardse dreiging: confronteer een muterende buitenaardse dreiging die zich aanpast aan je tactiek en je voortdurend uitdaagt.

  • Turn-based Squad Battles: gebruik je squadron van vier of meer soldaten en drones in tactische, turn-based gevechten.

  • Mik zelf: met Phoenix Point heb je directe controle over de schoten van je soldaat in een gevecht, met een uniek vrij richtsysteem.

  • De Geoscape is herboren: gebruik een strategische kijk op de situatie in de wereld, om operaties te plannen en middelen op wereldwijde schaal te beheren.

  • Diepe en uitgebreide soldatenontwikkeling: pas je soldaten aan met unieke vaardigheden en een breed scala aan wapens en uitrusting.

  • Uitdagende eindbaasgevechten: ga intense gevechten aan tegen grote, muterende monsters met meerdere mogelijkheden voor aanval en verdediging, die nauwkeurige planning en targeting vereisen.

  • Ontdek de geheimen van het Pandoravirus: ervaar een complex verhaal met meerdere mogelijke eindes, terwijl je meer leert over de oorsprong van het Pandoravirus door middel van exploratie, diplomatie en onderzoek.

  • Beheer diplomatieke relaties: het Phoenix-project is niet de enige organisatie die de aarde probeert terug te winnen. Het is aan jou om te beslissen hoe om te gaan met de verschillende facties.

De DLC 4 is nu verkrijgbaar en introduceert de dodelijke Acheron-vijanden en het Corruption-effect, dat bij je soldaten de wil om te vechten verzwakt. Gelukkig kan een nieuwe bondgenoot-eenheid deze dreiging counteren: de Mutoid, een menselijk-Pandoraanse hybride die immuun is voor Corruption.


De vaardigheden van Mutoids zijn beschikbaar voor elke klasse die de speler kent, waardoor ze krachten op nieuwe en spannende manieren kunnen combineren. Maar Mutoids kosten Mutagens om te produceren en kunnen evolueren om nieuwe vaardigheden te krijgen, zoals het kunnen genezen wanneer ze gewond zijn, wat ze een tactisch voordeel geeft, maar ook tot belangrijke doelwitten maakt.


Recente blogposts

Alles weergeven