top of page
  • Jolina

PlayStation Exclusive Bugsnax komt naar Game Pass

De PlayStation exclusive Bugsnax komt eindelijk naar Xbox en wel op 28 april aanstaande. Dat is niet het enige goede nieuws, want de game komt ook gelijk beschikbaar via Xbox Game Pass.


Bugsnax is een first-person avonturenspel waarin je wezens verzamelt en ze aan je vrienden voert. Je speelt als een journalist die het spoor volgt van de verdwaalde ontdekkingsreiziger Elizabert Megafig naar Snaktooth Island, waar ze Bugsnax ontdekte voordat ze op mysterieuze wijze verdween. De enige manier om haar op te sporen is door tonnen Bugsnax te vangen en ze te voeren aan Lizberts verspreide groep buitenbeentjes. Iedereen die een Bugsnak consumeert, muteert echter snel in wat hij heeft gegeten!

Ontwikkelaar Young Horses heeft daarnaast aangekondigd dat Bugsnax' eerste gratis content-update, The Isle of Bigsnax, ook beschikbaar zal zijn wanneer Bugsnax wordt gelanceerd. De campaign van The Isle of Bigsnax omvat nog eens vier uur aan nieuwe verhaalinhoud, nieuwe Bugsnax om te ontdekken, nieuwe mailzoektochten, je eigen hut om te versieren en meer. Deze gratis titelupdate heeft ook zijn eigen achievements om te ontgrendelen.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page