• Leon

Project Hitman Sniper Assassins onthuld

Square Enix Montréal, de bekroonde studio achter Lara Croft GO, Hitman GO, Hitman Sniper en Deus Ex GO, maakte vandaag bekend dat zijn ontwikkelteams werken aan een gloednieuwe mobile game in de Hitman Sniper-serie, Project Hitman Sniper Assassins.


De nieuwe mobile game krijgt een geheel origineel Hitman-verhaal, met nieuwe speelbare huurmoordenaars en gloednieuwe gameplay-mogelijkheden. Een korte teaser-trailer voor het project werd onthuld tijdens SQUARE ENIX PRESENTS, een digitale showcase over komende releases van de iconische videogame-uitgever.

“Hitman Sniper werd bij zijn release geprezen als een van de beste mobile games en legde de lat hoger voor wat spelers mogen verwachten van mobile sniper games,” zei Dominic Allaire, executive producer bij Square Enix Montréal. “Project Hitman Sniper Assassins wordt een evolutionaire sprong voorwaarts voor het genre, en we kunnen niet wachten tot spelers er net zo enthousiast als wij van worden wanneer ze de game over een paar maanden in handen krijgen.”


“2021 wordt een van de beste jaren voor fans van de Hitman-franchise,” zei Fahad Khan, lead game designer bij Square Enix Montréal. “De creativiteit en tactieken waarmee je elke zaak benadert, zijn kenmerkend voor het universum van de game. Daarom bieden we fans nog veel meer van deze elementen en zelfs nog meer vrijheid om een echte Hitman Sniper te worden.”Recente blogposts

Alles weergeven