• Leon

Quake is terug!

Zoals gisteravond werd bekendgemaakt tijdens QuakeCon at Home, is er een verbeterde versie van het originele Quake verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Game Pass voor console en Xbox Series X|S, om te vieren dat het 25 jaar geleden is dat de duistere, first-person fantasy-shooter verscheen. Binnenkort zijn ook speciale Xbox Series X|S-versies beschikbaar als gratis upgrade, waarmee je de game kunt spelen op 4K met 120 fps.


Een verbeterde versie van de originele Dark Fantasy FPS Beleef de authentieke, bijgewerkte en grafisch verbeterde versie van het originele Quake. Met resoluties van maximaal 4K en ondersteuning voor breedbeeldresoluties, verbeterde modellen, dynamische en gekleurde belichting, anti-aliasing, scherptediepte en de originele soundtrack en het themanummer van Trent Reznor. Er is nog nooit een beter moment geweest om Quake voor het eerst te spelen.

Online, crossplay en lokale multiplayer en coöp Baan je een weg door de Dark Fantasy-basiscampagne en uitbreidingen in online coöp of lokale splitscreen-coöp voor 4 spelers, en beleef onvervalste retrogevechten in matches met 8 spelers (online) of 4 spelers (lokaal splitscreen). Met crossplay tussen alle platformen en ondersteuning voor dedicated servers voor online matchmaking en peer-to-peer-ondersteuning voor aangepaste matches. Inclusief originele en nieuwe uitbreidingen Quake bevat ook beide originele uitbreidingspakketten: “The Scourge of Armagon” en “Dissolution of Eternity”, evenals twee uitbreidingen die ontwikkeld zijn door het bekroonde team van MachineGames: “Dimension of the Past” en het compleet nieuwe “Dimension of the Machine”. De verbeterde versie van het originele Quake is nu verkrijgbaar. Spelers die Quake al bezitten op Steam en Bethesda.net, ontvangen deze verbeterde update gratis.


Recente blogposts

Alles weergeven