top of page
  • Foto van schrijverLeon

Rainbow Six Siege: Crystal Guard onthuld

Het derde seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: Crystal Guard. Crystal Guard brengt een gloednieuwe aanvaller, Osa uit Kroatië, naar de game en introduceert onder andere kleine veranderingen aan de maps Coastline, Bank en Clubhouse.

In Crystal Guard ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. De aanvaller Osa is uitgerust met een Talon-8 Clear Shield: een transparant, kogelvrij schild dat zij op de grond en in deur- of raamkozijnen plaatst. Verder kan ze met het schild lopen, maar levert dat wel restricties op (geen wapen in de hand, geen sprint en niet de mogelijkheid om te liggen). Osa is een Operator met een gemiddeld pantserniveau en gemiddelde snelheid, uitgerust met een 556 XI of PWD9 als primair wapen en een PMM als secundair wapen. Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen maps Bank, Coastline en Clubhouse. De veranderingen zijn doorgevoerd om de maps te balanceren en de volgende elementen te verbeteren: vernietiging van de omgeving, geluidverspreiding en belichting. Verdere updates die komen met Crystal Guard zijn:

  • Elite customization: spelers kunnen nu elk hoofddeksel uitrusten met een Elite-uniform als ze beide bezitten en tot dezelfde Operator behoren.

  • Het balanceren van Operators (Twitch, IQ, Fuze, Mute)

  • Opnieuw ontworpen flitsdetectiesysteem

  • Aanpassingen aan gadgetschade

  • Een vernieuwd pantsersysteem

  • RIM-belichting die tegenstanders belicht om oneerlijke camouflage te voorkomen

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verwelkomt ook de tweede Elite skin uit de Resident Evil franchise van Capcom: Lion ‘Leon S. Kennedy’ Elite. De Elite skin is verkrijgbaar vanaf 17 augustus. Verder brengt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege in der herfst van 2021 een gloednieuwe Collector case uit. De case bevat exclusieve goodies, zoals een replica van Sledge’s hamer, de Sparkle Tachanka chibi en digitale content voor de game. Meer details zijn te vinden op store.ubi.com. De Test Server van Crystal Guard gaat live op 17 augustus en Osa arriveert de daaropvolgende dag.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page