• Leon

Red het universum met Guardians of the Galaxy

Tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS digital-showcase onthulden Eidos-Montréal and SQUARE ENIX Marvel’s Guardians of the Galaxy, een gewaagde, verhalende third-person actie-avonturengame die een origineel verhaal combineert met flitsende gameplay voor één speler. Marvel's Guardians of the Galaxy wordt ontwikkeld door Eidos-Montréal in samenwerking met Marvel Entertainment en verschijnt op 26 oktober 2021 voor Xbox Series X|S en Xbox One-consoles.


Stap in de jetlaarzen van Star-Lord voor een wilde rit door de kosmos in deze frisse kijk op Marvel's Guardians of the Galaxy. Met de onvoorspelbare Guardians aan je zijde, knal je je een weg van de ene naar de andere explosieve situatie, omringd door zowel originele als bekende Marvel-personages die strijden om het lot van het universum. Dit gaat je lukken. Waarschijnlijk.

"Het Eidos-Montréal-team voelt zich vereerd om samen met onze vertrouwde medewerkers bij Marvel Entertainment aan zo'n iconische franchise te mogen werken", zegt David Anfossi, studiohoofd van Eidos-Montréal. “Onze teams staan erom bekend dat ze graag terugkeren naar bekende IP’s om er een eigen draai aan te geven met nieuwe verhalen en art. Zoals jullie zullen merken, is dat precies wat we met Marvel’s Guardians of the Galaxy gaan doen.”

Marvel's Guardians of the Galaxy is gemaakt door het ervaren Eidos-Montréal-team, dat nauw samenwerkt met Marvel Entertainment om spelers een originele en authentieke ervaring te bieden, geïnspireerd door meer dan 50 jaar aan Guardians of the Galaxy-verhalen. Deze unieke, door de comics beïnvloede draai aan de Guardians of the Galaxy neemt spelers mee op een ruige reis door het heelal, waarbij Peter Quill en de Guardians onbedoeld de eerste en laatste verdedigingslinie van de Melkweg worden.

"Onze Guardians-franchise wordt gekenmerkt door een mix van sci-fi, familiedrama, een rock-'n-roll-houding en een edgy vormgeving," aldus Jay Ong, EVP en hoofd van Marvel Games. “We vinden het geweldig om samen te werken Eidos-Montréal, omdat we weten dat zij het team zijn die deze kernwaarden van de franchise goed kunnen uitwerken. De focus van het team om onze populaire bende buitenbeentjes tot leven te wekken is duidelijk voelbaar in Marvel's Guardians of the Galaxy. We zijn verheugd dat onze fans dit in oktober kunnen spelen."

Gebruik de dynamische vechtstijl van Star-Lord om vijanden te verdelgen met zijn Element Blasters en doe een beroep op de unieke vaardigheden van elke Guardian om een enorme verscheidenheid aan interplanetaire vijanden te verslaan. Als zelfverklaarde leider van de Guardians of the Galaxy moeten spelers tijdens dialogen tussen Quill en de Guardians ook ingrijpende keuzes maken die de banden binnen deze disfunctionele familie verder versterken.

Ten slotte zou Marvel's Guardians of the Galaxy niet compleet zijn zonder een geweldige soundtrack om op te rocken terwijl je in de Milano door de ruimte vliegt. Daarom zit de game boordevol klassieke hits uit de jaren 80 en originele tracks.


Recente blogposts

Alles weergeven