top of page
  • Foto van schrijverGlenn

Release Minute of Islands uitgesteld

Uitgever Mixtvision en ontwikkelaar Studio Fizbin kondigen aan dat de release van de op kunst en verhalen gebaseerde puzzelplatformer Minute of Islands naar een latere datum dit jaar zal worden gepusht, zodat het rijke verhaal en de unieke kunststijl kunnen worden ervaren zoals is bedoeld.

Vanwege enkele grote technische problemen die zich voordeden tijdens de laatste testronde, moet de multi-platform release van Minute of Islands, oorspronkelijk gepland voor 18 maart 2021, worden uitgesteld. Een nieuwe vaste releasedatum voor Minute of Islands kan momenteel niet worden gegeven. "We kunnen niet wachten om onze game in het wild te zien", zegt Anjin Anhut, Game Director bij Studio Fizbin, "maar we willen ervoor zorgen dat iedereen er in de best mogelijke staat van kan genieten. We hopen dat spelers binnenkort in de voetsporen van onze hoofdrolspeler Mo kunnen treden in de levendige wereld van Minute of Islands en zelf ontdekken wat de game zo speciaal maakt. " "Hoewel we het zeer betreuren dat we de releasedatum van Minute of Islands moeten verschuiven, zijn we ervan overtuigd dat de extra geïnvesteerde tijd in het belang van de spelers is. We kijken er naar uit om een ​​unieke game uit te brengen die verbluffende art direction combineert met emotionele verhalen tot een langdurige ervaring ”, zegt Benjamin Feld, Publishing Director bij Mixtvision. Minute of Islands is een kunst- en verhaalgedreven puzzelplatformer over Mo, een bekwame knutselaar die met haar gezin op een pastorale archipel woont, dat ooit werd bewoond door een oud ras van ondoorgrondelijke reuzen. Hun buitenaardse maar vitale machines moeten blijven draaien, anders zal een altijd aanwezige dreiging alles opslokken.

Wanneer de machines van de reuzen het begeven en Mo's wereld op instorten staat, begint ze aan een transformationele reis over schilderachtige, uitgestrekte eilanden en door de buitenaardse labyrinten onder hen. Achtervolgd door herinneringen, wordt Mo's reis een reis naar de diepten van haar onderbewustzijn. En zelfs met de krachtige Omni Switch tot haar beschikking, heeft Mo misschien niet genoeg om de onder het oppervlak verborgen schade te herstellen ... Minute of Islands komt uit voor pc / Mac, PlayStation 4 (compatibel met PlayStation 5), Xbox One (compatibel met Xbox Series X|S) en Nintendo Switch.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page