• Leon

Releasedatum Game Pass Exclusive The Gunk bekend

Tijdens de Xbox Showcase van 2020 werden aardig wat titels aangekondigt. Denk hierbij aan Psychonauts 2, Tell Me Why, Fable en Avowed. Maar ook een andere titel maakte indruk, zoals The Gunk. Het was toen al duidelijk dat deze game exclusief naar Game Pass zou komen en nu is tijdens de stream van Thunderful Worlds de releasedatum bekend gemaakt. The Gunk laat niet meer zo lang op zich wachten, want op 16 december 2021 kun je los gaan met deze game.

The Gunk is een third-person actie-avonturenspel over een duo van ruige ruimtevervoerders, Rani en Becks, die worstelen om geld te verdienen terwijl ze een mysterieuze planeet betreden die beladen is met een schat aan natuurlijke hulpbronnen. Terwijl ze de schijnbaar overvloedige rijkdommen van de planeet verzilveren, ontmoeten ze de smurrie en beseffen ze het nadelige effect op de planeet, wat een moreel dilemma voor het duo creëert.


Tevens is er een nieuwe trailer online gekomen waar stem-actrice Fiona Nova, die de rol van Rani speelt, een kleine glimps geeft van de gameplay.


Recente blogposts

Alles weergeven