top of page
  • Foto van schrijverLeon

Releasedatum Kaze and the Wild Masks bekend

De op jaren '90 klassiekers geïnspireerde platformgame Kaze and the Wild Masks wordt gelanceerd op 26 maart 2021, met een fysieke en digitale editie voor Xbox One. Al in vroege ontwikkelingsfasen kreeg Kaze and the Wild Masks merkbare lof van zowel spelers als gespecialiseerde pers. De Xbox One-demo en Steam Beta-versie van vorig jaar werden overladen met lovende kritieken van opmerkelijke pers en fans van het genre. Het kreeg positieve recensies en de Xbox One-demo kreeg een 4,6 uit 5 als beoordeling.

In Kaze and the Wild Masks reis je door de Crystal Islands in de stijl van klassieke platformgames uit de jaren '90. Speel als Kaze en red je vriend Hogo van een vloek, die chaos verspreidde over de eilanden. Neem het op tegen woedende, levende groenten door de krachten van de Wild Masks op te roepen. Spring woest als een tijger, zweef door de lucht als een adelaar, sprint woest als een hagedis en heers over de zee als een haai.


Spelelementen: - Ontketen de krachten van de tijger, adelaar, hagedis en haai, door de Wild Masks op te roepen. - Ontdek de geheimen van de Crystal Islands in meer dan 30 levels en meer dan 50 bonuslevels. - Beleef je jeugdherinneringen aan klassieke platformgames opnieuw met hoge kwaliteit pixel art. - Baan je een weg door een bevredigend vlotte, maar uitdagende platformgame. - Verfris je oren met meer dan 25 nummers die zijn geïnspireerd op de muzikale thema's van het 16-bits tijdperk.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page