top of page
  • Foto van schrijverLeon

Respawn kondigt Emergence aan voor Apex Legends

EA en Respawn Entertainment hebben tijdens EA Play Live onthuld dat Apex Legends: Emergence, de volgende grote update voor de veelgeprezen competitieve multiplayer-ervaring, vanaf 3 augustus 2021 wereldwijd beschikbaar is. Ter voorbereiding op Emergence heeft Respawn een nieuwe release-trailer uitgebracht met o.a. een diepgaande analyse van de nieuwe Legend Seer en een glimp van het nieuwste wapen dat zich een weg baant naar het arsenaal van de game.


EA heeft ook Year 2 van de Apex Legends Global Series (ALGS) geïntroduceerd na een succesvol eerste jaar van de ALGS. Het inaugurele ALGS Championship in juni, waarin honderden van de beste squads ter wereld tegen elkaar hebben gestreden om een deel van de prijzenpot van 2,5 miljoen dollar (een record in de franchise), brak alle kijkersrecords met wereldwijd meer dan 3,5 miljoen uur en een gemiddeld aantal kijkers per minuut van meer dan 180.000 tijdens de North America Finals.

Voor een overzicht van alle updates die tijdens EA Play Live zijn aangekondigd door Chad Grenier, de Game Director van Apex Legends, kijk hieronder:

  • Een nieuwe Legend betreedt de Arena: Seer, een krachtige nieuwe verkenner, voegt zich bij het continu groeiende aantal personages in Apex Legends. Vandaag kregen fans een eerste indruk van zijn vaardigheden en de manier waarop hij een nieuwe manier biedt om tegenstanders op te sporen en op te jagen - zelfs door muren heen.

  • Ranked Arenas: Emergence luidt de volgende grote update in voor de nieuwe competitieve 3v3-modus van Apex Legends. Ranked Arenas stelt spelers in staat om in het klassement te klimmen en met hun vaardigheidsscore te pronken (bijvoorbeeld Bronze, Silver, Gold, helemaal tot Predator) terwijl ze zichzelf op de proef stellen tijdens matches tegen andere gelijkwaardige deelnemers via de onderliggende matchmaking-score.

  • Year 2 van Apex Legends Global Series: EA heeft tevens aangekondigd wat de plannen zijn voor het tweede jaar van de ALGS. In Year 2 stijgt de Base Prize Pool naar 5 miljoen dollar en laat crossplay-competitie ons kennismaken met de Xbox en PlayStation, samen met Pro League- en Challenger Circuit-competities.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page