top of page
  • Foto van schrijverLeon

Riders Republic nu verkrijgbaar

Riders Republic is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en Xbox One. Riders Republic nodigt spelers uit om in een levendige, sociale speeltuin te springen waar ze de sensatie van extreme sporten ervaren in een open en dichtbevolkte wereld.


Spelers zwerven solo of met vrienden vrij rond in een enorme en levendige open wereld waar ze met anderen concurreren en te gekke tricks uitvoeren binnen een opwindende reeks sporten zoals mountainbiken, skiën, snowboarden of vliegen met wingsuits en rocket wings. Spelers komen voortdurend spannende momenten en activiteiten tegen om te beleven en ontdekken!

In Riders Republic rijden spelers door enkele van de meest adembenemende landschappen die de Verenigde Staten te bieden heeft. Iconische Amerikaanse nationale parken zoals Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn waarheidsgetrouw nagebouwd en fantasierijk samengevoegd in één grote map om het ultieme buitensportpark te vormen.

Spelers vormen een squad met vrienden of nemen het tegen hen op in verschillende waanzinnige multiplayermodi:

  • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races met meer dan 50 spelers. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor spelers goed moeten opletten om hun positie te behouden en behendig moeten blijven met behulp van hun skills terwijl ze strijden voor de overwinning.

  • Versus Mode: Spelers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.

  • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarieerde onderdelen en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.

  • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.

Als onderdeel van hun carrière maken riders naam door middel van vijf verschillende loopbaantrajecten. Als spelers zichzelf blijven bewijzen in de Republic, tekenen ze bij legendarische sponsors en ontvangen ze uitnodigingen voor de meest gerenommeerde sportcompetities, waaronder Red Bull Rampage en de X Games. Of een rider nu het snowboarden onder de knie wil krijgen of de snelste wil zijn op twee wielen; alles is mogelijk! Daarnaast passen spelers hun rider aan met de meest creatieve outfits en uitrustingen om hun avatar zo eigen mogelijk te maken.

Jaar 1 van Riders Republic bevat één Grand Opening pre-seizoen, drie themaseizoenen en gratis content updates voor alle spelers, waaronder nieuwe multiplayermodi, live events, wekelijkse uitdagingen en meer. Eigenaars van de Year 1 Pass krijgen vervroegde toegang tot extra content, waaronder exotische kits, cosmetische bundels en de BMX sport add-on.

Om de multiplayerervaring verder te verbeteren, ondersteunt Riders Republic cross-platform en cross-generation play, waardoor spelers samen met vrienden en andere riders op alle platformen kunnen spelen. Bovendien behouden spelers die hebben deelgenomen aan de Trial Week hun voortgang bij de lancering.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page