• Jolina

Saints Row bereikt gouden status

Saints Row heeft de gouden status bereikt, ongeveer één maand voor de release van de game. Dat is bekend gemaakt via het officiële Twitter account van de gameserie. Dit betekent dat de primaire ontwikkeling ervan is voltooid en de releasedatum een feit is. Het is nu wachten tot 23 augustus, wanneer de game wordt uitgebracht op Xbox.


De reboot van Saints Row vindt plaats in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het hart van het Amerikaanse zuidwesten.

Volition geeft in een verklaring aan dat dit de "grootste Saints Row speeltuin ooit gemaakt" is. Dat kan alleen maar garant staan voor plezier, actie en explosiviteit!


Heb jij ook zo'n zin in deze game? Bekijk hieronder het exclusieve interview dat wij met twee van de ontwikkelaars hebben gedaan, om je optimaal voor te bereiden. Voorpret is altijd goed, toch?!

Saints Row is nu beschikbaar als pre-order in de Store, als Standard Edition, Gold Edition of Platinum Edition. Als je Select lid bent bij Bol.com, dan krijg je 5 euro korting! Dit geldt zowel voor de Standard Edition als de Notorious Edition.Recente blogposts

Alles weergeven