top of page
  • Foto van schrijverLeon

Saints Row The Third naar Next-Gen met gratis upgrade

Deep Silver heeft aangekondigd dat Saints Row The Third Remastered op 25 mei verschijnt voor 9e generatie consoles.

Saints Row: The Third Remastered op Xbox Series X|S laat spelers de game ervaren met betere grafische settings vergelijkbaar met de PC-versie op de hoogste settings. De in-game engine kan vanwege de krachtige nieuwe hardware nòg beter op visueel gebied presteren met schitterende belichting, texture resolutie en andere visuele effecten.

Op de next-gen consoles zijn de framerates hoger, met als resultaat de meest vloeiend mogelijke gameplay. Gamers kunnen de game spelen met 60 frames per seconde en een dynamische 4K resolutie voor heerlijk soepele actie.

Xbox Series S-eigenaren krijgen een extra optie om de game in twee modi te spelen, afhankelijk van de voorkeuren van de spelers. Performance Mode zet de game vast op 60fps met een resolutie van 1080p. Beauty Mode vergrendelt de framerate op 30fps met een opgeschaalde 4K resolutie.

Eigenaren van Saints Row: The Third Remastered en een 9e generatie console kunnen gratis van deze upgrades genieten, Smart Delivery is gegarandeerd bij de Xbox Series X|S versie. Vanwege de SSD’s aan boord laden deze nieuwe versies razendsnel, waardoor spelers zonder te wachten aan de slag kunnen gaan.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page