• Leon

Samenvatting Nacon Connect showcase

NACON Connect 2021 toonde enkele projecten waar gamers al lang naar uitkijken, zoals Vampire: The Masquerade - Swansong (Big Bad Wolf), Steelrising (Spiders) en het langverwachte Test Drive Unlimited Solar Crown (KT Racing). Daarnaast kondigde NACON enkele games aan die momenteel in ontwikkeling zijn: Ad Infinitum (Hekate), Clash: Artifacts of Chaos (Ace Team) en RoboCop: Rogue City (Teyon).


Uiteraard waren ook de accessoire-teams van NACON en RIG present. Zij gaven kijkers een exclusieve eerste blik op een reeks geweldige nieuwe producten voor bezitters van Xbox One en Xbox Series X|S.


Daal af in de duisternis van Vampire: The Masquerade – Swansong

Galeb, een van de drie speelbare personages in Vampire: The Masquerade – Swansong (Big Bad Wolf), is een 300 jaar oude vampier. De rechtvaardige en onverstoorbare Galeb zal een hoofdrol spelen in de gebeurtenissen die een grote impact hebben op de Camarilla, het geheime genootschap waar vampiers deel van uitmaken.

Keer terug naar Middle-earth met The Lord of the Rings: Gollum

Daedalic Entertainment presenteerde een nieuw interview over The Lord of the Rings: Gollum, waarin producer Harald Riegler de personages en omgevingen introduceert die Gollum op zijn reis zal tegenkomen.


In dit stealth-action adventure gaan spelers met het iconische personage Gollum op reis om zijn dierbare ring terug te vinden. Terwijl Gollum wordt verscheurd tussen twee persoonlijkheden, bepaalt de speler of de donkerder kant van Gollum het overneemt, of dat er nog een restje rede van de oude Sméagol resteert…

Test Drive Unlimited Solar Crown verschijnt op 22 september 2022

Via een spannend filmpje van Test Drive Unlimited Solar Crown werd het eiland Hong Kong onthuld als de locatie die de vele fans volgend jaar kunnen verkennen in dit nieuwe deel van de beroemde franchise. Tijdens een interview onthulden Amaury Beyris en Alain Jarniou, respectievelijk de game director en creative director van KT Racing, meer details over de game.

Er werd nog veel meer aangekondigd tijdens Nacon Connect, dat kun je zien in de onderstaande volledige persconferentie.


Recente blogposts

Alles weergeven