• Leon

Scott Pilgrim vs. The World nu verkrijgbaar

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition is nu digitaal verkrijgbaar voor Xbox One. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op Xbox Series X|S. Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition lanceert ter ere van het 10-jarig bestaan van de game en bevat onder meer de extra personages Knives Chau en Wallace Wells.


Met de terugkeer van Scott Pilgrim (her)ontdekken spelers de geliefde 2D beat 'em up-game, geïnspireerd door de iconische graphic novels en film. In deze unieke mix van stijl, humor en klassieke gameplay helpen spelers Scott Pilgrim met het verslaan van vijanden, onder wie de zeven kwaadaardige exen, om te vechten voor de liefde. Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills en tal van andere onvergetelijke personages, elk met hun eigen unieke bewegingen en aanvallen. Door ervaringspunten te verdienen, versterken spelers hun personages met talloze dodelijke vaardigheden. Bovendien krijgen spelers de kans om lokaal of online samen met maximaal drie vrienden vijanden te verslaan, mee te doen aan mini-games, een potje trefbal te spelen of elkaar uit te dagen tot epische gevechten.


Naast de digitale versie van de game, krijgen spelers vanaf vrijdag 15 januari de mogelijkheid om fysieke Limited Editions te pre-orderen, die onder meer een fysieke versie van de game bevatten voor PlayStation 4 of Nintendo Switch, en exclusieve merchandise geïnspireerd door de game. De Limited Editions zijn zes weken lang exclusief verkrijgbaar via limitedrungames.com.


Er zijn drie Limited Editions om uit te kiezen:


- Standard Edition - Bevat een omkeerbare kaft met nieuwe art van de originele game artist Mariel Cartwright en de maker van de serie Bryan Lee O'Malley, een Leo's Place ticket en een instructieboekje in kleur.


- Classic Edition - Bevat de standaard game, een luxe mosselschelpvormige retro doos, de soundtrack van Anamanaguchi op CD, een gevouwen wereldkaart en stickers.


- K.O. Edition - Bevat de Classic Edition, Sex Bob-omb gitaarplectrums, drumstokken, de soundtrack op een cassettebandje, een zevendelige kaartenset en een ingebonden gids geschreven door Jeremy Parish. Alle K.O. Edition items worden geleverd in een authentieke roadiekoffer met een 3D-pop-upscène met licht en geluid.Recente blogposts

Alles weergeven