• Jolina

SEGA onthult Sonic Colours: Ultimate

Sonic-fans, bereid jullie voor om het universum kleur te geven! Als onderdeel van Sonic Central onthulde SEGA® vandaag Sonic Colours: Ultimate™, een adrenaline pompende nieuwe versie van Sonic Colors, de iconische platformer uit 2010.


Sonic Colours: Ultimate wordt ontwikkeld door de bekroonde studio Blind Squirrel Entertainment en geeft een verfrissende draai aan de hooggeprezen game met verbluffende beelden, extra features, een nieuwe mode en verbeterde gameplay, om spelers de ultieme Sonic-ervaring te bezorgen. Sonic Colors: Ultimate verschijnt op 7 september 2021 voor Xbox One.

Om dit nieuws te vieren, heeft SEGA een spectaculaire nieuwe trailer uitgebracht die fans een eerste blik biedt op dit knallende, 4K, intergalactische avontuur.

Beleef met Sonic het high-speed-avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de adembenemende rides en kleurrijke attracties – alleen wordt dit park van stroom voorzien door de gevangen buitenaardse wezentjes die 'Wisps' worden genoemd.


Gebruik de razende snelheid van Sonics om de Wisps te bevrijden en ontdek hun verbluffende krachten in zes unieke, kleurrijke werelden, elk boordevol gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen. Om tijdens zijn spannende reis de vele beproevingen op zijn weg te overwinnen, kan Sonic de mystieke krachten van bevrijde Wisps gebruiken om speciale vaardigheden te krijgen. Dankzij knisperend strakke graphics, extra features, een nieuwe game mode en verbeterde gameplay is dit de ultieme Sonic Colours-ervaring.


Features

Sonic Speed en non-stop-actie -

  • Raas supersnel door uitdagende werelden en ontwijk gevaarlijke obstakels. Voer je aanvallen met perfecte timing uit om je boost op te laden en supersonische snelheden te bereiken.

Interstellair pretpark –

  • Verken prachtige, fantasievolle omgevingen, zoals een Sweet Mountain vol heerlijke snoepjes of een Aquarium Park vol zeedieren – allemaal gecentreerd rond een mysterieus astro-pretpark.

Wisp power-ups –

  • Transformeer Sonic met de buitenaardse kracht van Wisps om vijanden te verslaan en de geheimen van het interstellaire pretpark te ontdekken. Raas door vaste objecten en ontdekt alternatieve routes met de nieuwe Jade Ghost Wisp.

Beter dan ooit –

  • De game is op Xbox One beter dan ooit met verbeterde graphics, aangepaste besturing en vele gameplay-upgrades. De game is ook verkrijgbaar voor Xbox Series X|S.

‘Rival Rush’ Mode –

  • Bewijs je vaardigheden door direct tegen Metal Sonic te strijden. Wees Metal Sonic te snel af om beloningen te ontgrendelen!


Recente blogposts

Alles weergeven