top of page
  • Foto van schrijverLeon

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is gelanceerd

Vandaag lanceert CI Games met trots zijn langverwachte modern warfare shooter, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 voor Xbox Series X/S en Xbox One. Om dit te vieren heeft de studio een explosieve nieuwe trailer uitgebracht waarin Raven, de held van Contracts 2, zich door een sandbox-omgeving verplaatst om één van de 21 dodelijke contracten te voltooien.


Deze perfecte introductie op het nieuwste deel in de best-selling first person sniping-franchise toont vele van de spannende vernieuwingen die spelers kunnen verwachten, inclusief 1000m+ extreme-range sniping, next-gen graphics, intelligentere NPC’s, en het dodelijkste arsenaal wapens tot op heden.

In samenwerking met de populaire FPS-streamer shroud heeft CI Games een exclusief DLC-lanceringspakket. Shround, bekend om zijn gestoorde aim en first-person shooter skills, heeft samen met de studio gewerkt aan het creëren van een sluipschuttersgeweer met een shroud-thema en special wapenskin, die vanaf nu beschikbaar zijn op alle platformen. De gameplay van SGW Contracts 2 kan worden afgestemd op verschillende vaardigheidsniveaus. Zo kunnen ook ervaren spelers als shroud en zijn community kiezen voor een pittige uitdaging in dit genre dat ze zeker zullen waarderen.

De studio heeft recent ook aangekondigd dat de eerste DLC-map van de game geheel gratis verschijnt voor alle platformen. Deze DLC is momenteel in ontwikkeling en zal toegang bieden tot een uitgestrekte nieuwe regio, compleet met gloednieuwe contracten en doelen.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vindt plaats in Kuamar, een wetteloze regio in het Midden-Oosten, aan de grens van Libanon en Syrië. Spelers nemen de rol aan van Raven, Contract Sniper Assassin, waarmee ze ten strijde trekken tegen de wrede dictatuur van president Bibi Rashida en haar man, Omar Al-Bakr. Contracts 2 tilt het sandbox-design van de voorganger naar een hoger niveau met extreem lange afstand sniping, wat zorgt voor meer variatie in de missies die spelers kunnen aangaan en meermaals kunnen spelen met realistische wapens, gadgets en vaardigheden, die ze steeds verder kunnen verbeteren met ontgrendelbare upgrades.

Over Sniper Ghost Warrior Contracts 2:

  • Schakel allerlei doelwitten uit van extreem grote afstand als een sniper met moordcontracten.

  • Neem tactische beslissingen en gebruik stealthtechnieken om zware taken uit te voeren tijdens de solocampagne.

  • Verken 5 verschillende, uitgebreide maps in een brandhaard in het Midden-Oosten.

  • Voer 20 nieuwe contracten uit en onderneem allerlei optionele operaties.

  • Word een expert op het gebied van snipen, dankzij een groot aanbod van authentieke wapens en uitrusting.

  • Speel contracten opnieuw met een andere benadering om alle doelen te behalen en alle beloningen in de wacht te slepen.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page