top of page
  • Jolina

Speel Call of Duty: Vanguard multiplayer gratis

Op de website van Call of Duty valt te lezen dat er dit weekend een free to play periode loopt voor de multiplayer van Call of Duty: Vanguard. De gratis toegang loopt tot 22 november 10 uur in de ochtend.

Tijdens dit lange weekend krijgen alle spelers volledige toegang tot Vanguard's Multiplayer. Dat omvat de mogelijkheid om meer dan drie dozijn wapens uit te proberen en te verbeteren voordat ze naar Warzone™ Pacific komen, een dozijn operators om nieuwe uitrusting om te ontgrendelen, actievolle afspeellijsten met Combat Pacing en 17 kernkaarten, waaronder Champion Hill en de terugkeer van de favoriete landinstelling Shipment.


Deze gratis toegangsperiode geeft je een voorproefje van wat Vanguard-bezitters kunnen ervaren voordat het volgende jaar het deck wordt gestapeld met tonnen gratis multiplayer-content. Als je Vanguard bezit, krijg je ook een aangrijpende campagne voor één speler en een universum-uitbreidende Zombies-modus, laat staan ​​24 uur exclusieve toegang tot de nieuwe kaart Caldera van Warzone Pacific wanneer deze op 2 december wordt gelanceerd.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page