• Jolina

Speel Microsoft Flight Simulator op je Xbox One console

Afgelopen zomer, toen Microsoft Flight Simulator eindelijk uitkwam op console, was niet iedereen blij. De game kwam namelijk alleen uit op Xbox Series X|S consoles, omdat de oudere hardware in Xbox One consoles de game niet aankonden. Vandaag is het luchtruim echter ook geopend voor Xbox One bezitters!


Nee, de hardwaren van de Xbox One consoles is niet verbeterd. De game is ook niet aangepast naar de oudere console generatie. Maar hoe speel ik dan Microsoft Flight Simulator, vraag je jezelf af?

Dit heeft allemaal te maken met het Xbox Game Pass nieuws van vandaag. Er werd namelijk bekend gemaakt dat Microsoft Flight Simulator vanaf vandaag beschikbaar is via de cloud voor Xbox Game Pass Ultimate abonnees.


Dat betekent dat je nu kunt genieten van de eenzame hoogtes in Microsoft Flight Simulator via de cloud. Je kunt de game op deze manier streamen op maximaal 1080p met 60 fps. Bijkomend voordeel is dat je de game niet hoeft te downloaden, maar zonder wachttijd rechtstreeks vanaf de cloud kunt spelen.


Nieuwsgierig geworden naar de game? Check dan alvast onze gameplay video van Microsoft Flight Simulator. Als je al overtuigd bent, dan kun je jouw riem vastmaken en opstijgen!


Recente blogposts

Alles weergeven