• Leon

Speel twee demo's in het FMV genre

Wales Interactive, geprezen om zijn FMV-games, verhalende avonturen en interactieve films, bevestigt dat er twee aankomende games zullen verschijnen tijdens de demo-evenement Xbox Summer Game Fest.


Night Book


Betreed de wereld van het occulte in deze psychologische thriller met in de hoofdrol Loralyn, een zwangere vrouw die in gevaar verkeert nadat ze per ongeluk een demon in haar huis heeft opgeroepen. Nadat ze misleid is tot het lezen van een oude tekst die een ongekend kwaad ontketent, moet Loralyn zichzelf afvragen; wie is ze bereid op te offeren om te overleven?


Volledig live-action en op afstand geschoten tijdens de lockdown, de volledige game zal vertakkende verhalende paden en meerdere eindes bevatten.


Deathtrap Dungeon: The Golden Room


Deathtrap Dungeon: The Golden Room, gebaseerd op het miljoenenverkopende gameboek van Ian Livingstone, is een interactieve film met een gedurfde vrouwelijke avonturier, een reeks gevaarlijke trucs en vallen en een rijke beloning.


Met dezelfde CGI-technologie die wordt gebruikt in Disney's populaire tv-show The Mandalorian, is de Deathtrap Dungeon: The Golden Room een ​​volledig live-action fantasie-avontuur.


Recente blogposts

Alles weergeven