• Leon

Spirit Lucky's galoppeert je console in

Zadel je op voor een frontier-avontuur als geen ander met Lucky en haar wilde Mustang, Spirit! Outright Games heeft, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, de gloednieuwe videogame DreamWorks Spirit Lucky's Grote Avontuur gelanceerd. Geïnspireerd op DreamWorks Animations aankomende speelfilm Spirit Ongetemd (27 juli in de bioscoop). De game is nu beschikbaar voor Xbox One.

Spelers kunnen als Lucky rijden met haar trouwe Mustang, Spirit en haar onverschrokken beste vrienden, Abigail en Pru, op nieuwe schattenjachtavonturen. Ze kunnen de verborgen schatten van Lucky's grensstad Miradero ontdekken, terwijl ze gevaren als de gemene cowboy Hendricks ontwijken. Met de nieuwe game kunnen fans ook de enorme openwereld frontier verkennen, spannende speurtochten ondernemen, foto's maken van unieke dieren in de game en onderweg verschillende verzamelobjecten ophalen.


"Met DreamWorks Spirit Lucky's Grote Avontuur hebben we het gevoel dat we een van onze meest unieke games tot nu toe hebben gemaakt", zegt Terry Malham, CEO van Outright Games. “We hebben genoten van het aanpassen van de frontier en Miradero tot een prachtige, schilderachtige open-wereldgame die Spirit-fans met veel plezier zullen ontdekken met hun favoriete personages. Fans kunnen nu een compleet paardenavontuur beleven, gewoon in hun eigen woonkamer.”


Recente blogposts

Alles weergeven