• Leon

Square Enix viert 35 jaar Dragon Quest

Ter ere van de 35e verjaardag van de geliefde DRAGON QUEST-serie, heeft SQUARE ENIX tijdens een feestelijk livestream-evenement vier nieuwe titels aangekondigd. Fans in het Westen kunnen uitkijken naar DRAGON QUEST XII,DRAGON QUEST III HD-2D Remake en DRAGON QUEST TREASURES.


Voor het eerst in de geschiedenis van DRAGON QUEST wordt elk van deze drie titels, die momenteel nog in de beginfases van ontwikkeling verkeren, wereldwijd tegelijkertijd uitgebracht. Daarnaast werd voor mobile-gamers tijdens de livestream een nieuwe mobile puzzelgame geïntroduceerd: DRAGON QUEST KESHI KESHI™ (naam nog niet definitief).

DRAGON QUEST XII

Volgend op het gigantische succes van het hooggeprezen DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age en DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, die samen wereldwijd al meer dan 6,5 miljoen keer zijn verkocht, is DRAGON QUEST XII het volgende hoofddeel in de serie.

DRAGON QUEST III HD-2D Remake

Deze nieuwste uitgave van DRAGON QUEST III laat zowel fans als nieuwkomers genieten van een HD-2D-versie van DRAGON QUEST III die een uniek driedimensionaal gevoel geeft door 3D-effecten aan de op pixels gebaseerde achtergronden toe te voegen. DRAGON QUEST III HD-2D Remake is in ontwikkeling voor consoles.

DRAGON QUEST TREASURES

DRAGON QUEST TREASURES is een compleet nieuwe spin-off van de DRAGON QUEST-serie en voert spelers terug naar de jeugd van zus en broer Mia en Erik uit DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age. Als Mia en Erik beleven spelers een RPG-avontuur waarin ze op schattenjacht gaan in een andere wereld, in een tijdperk dat voorafgaat aan de gebeurtenissen in DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age.

DRAGON QUEST KESHI KESHI (Final Name TBC)

Deze titel wordt ontwikkeld in samenwerking met NHN PlayArt en is een free-to-play mobile-puzzelgame voor iOS- en Android-apparaten. In de game moeten spelers populaire personages, monsters en items uit de DRAGON QUEST-serie als wissers gebruiken om graffiti te verwijderen.Recente blogposts

Alles weergeven