• Leon

Stefanie Joosten spreekt nieuwe game in

Uitgever Modus Games en de Italiaanse ontwikkelaar Reply Game Studios hebben de explosieve, energieke actiegame Soulstice aangekondigd. Met een innovatieve opstelling met twee personages moedigt Soulstice de spelers aan om het slagveld te domineren en spectaculaire aanvallen uit te voeren die de unieke krachten van de zussen Briar en Lute combineren. Soulstice komt in 2022 naar Xbox Series X|S.

De chimera's zijn hybride krijgers, gesmeed uit de vereniging van twee zielen. Zij zijn de enigen die zich kunnen verzetten tegen de Wraiths, vraatzuchtige wezens die voortkomen uit Chaos zelf. Beide ingesproken door Stefanie Joosten (Metal Gear Solid V), Briar en Lute zijn twee zussen die in een Chimera zijn veranderd: Briar kreeg bovenmenselijke vermogens, maar Lute werd opgeofferd om haar Shade te worden, een geest met mystieke krachten. Wanneer de stad Ilden ten prooi valt aan de invasie van de Wraiths, worden de twee zussen op een missie gestuurd om het terug te winnen. Alleen door gebruik te maken van de mogelijkheden van beide personages kunnen spelers hun volledige potentieel ontsluiten en de invasie stoppen voordat het te laat is.


De gestroomlijnde, op fantasie geïnspireerde wereld zal spelers naar plaatsen vol gevaar en schoonheid vervoeren. Dankzij een diepgaand vechtsysteem met combo's, meerdere wapens en vele aanpassingsopties, hebben Briar en Lute een eindeloze reeks methoden om vijanden uit te schakelen terwijl ze Ilden verkennen, waarbij ze om elke hoek nieuwe bedreigingen tegenkomen.


Recente blogposts

Alles weergeven