top of page
  • Foto van schrijverLeon

Super Animal Royale lanceert in Xbox Game Preview en Game Pass

Oproep aan alle schietgrage tijgers en moorddadige apen: Modus Games en Pixile Studios hebben vandaag aangekondigd dat Super Animal Royale op 1 juni met vroege toegang wordt gelanceerd op Xbox Game Preview en Game Pass. Game Pass-abonnees hebben op de eerste dag gratis toegang tot de Founder's Edition.

Dit is de eerste keer dat de schattige brute 2D-multiplayer-shooter, momenteel in Steam Early Access, beschikbaar zal zijn op een console. Alle versies zijn cross-play en cross-save compatibel met elkaar. Degenen die vandaag op de pc beginnen, kunnen doorgaan waar ze waren gebleven op hun Xbox One, Xbox Series S of Xbox Series X wanneer deze arriveert in Game Preview.


Super Animal Royale is een battle royale met een zoölogische twist. Speel als je favoriete knuffelige, genetisch gemodificeerde dier, gekozen uit meer dan 300 rassen, vind je stijl met meer dan 600 cosmetische items en spring van de rug van een reuzenarend in een gevecht met 64 spelers op leven en dood! Je vuurt jachtgeweren en mussen af, gooit granaten en bananen, berijdt emoes en hamsterballen helemaal naar de top van de voedselketen. De explosieve actie van bovenaf gaat perfect samen met een expressieve platte ontwerpstijl, en het innovatieve Fog-of-War-systeem maakt een game mogelijk die even diep en strategisch als leuk en toegankelijk is.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page