top of page
  • Foto van schrijverLeon

Team17 kondigt roguelike Crown Trick aan

Team17 en NExT Studios hebben aangekondigd dat de avontuurlijke roguelike Crown Trick op 31 augustus naar Xbox One. Crown Trick verwelkomt spelers in The Nightmare Realm terwijl ze hoofdrolspeler Elle begeleiden op een gevaarlijke reis door procedureel gegenereerde kerkers, zorgvuldig navigeren door unieke vijanden en vallen die alleen bewegen wanneer Elle dat doet, dankzij de unieke synchrone turn-based mechanic. Spelers moeten elke beweging strategisch plannen om te overleven, met een combinatie van vaardigheden, Familiars en wapens om te ontsnappen aan het Nightmare Realm.

  • Boeiende strategische gameplay: Monsters en vallen bewegen alleen als de speler beweegt; zorgvuldig doordachte strategieën zijn de sleutel tot het ontsnappen uit de labyrintische kerker.

  • Vecht zoals je wilt: creëer en ontwikkel een unieke gevechtsstijl met meer dan 40 actieve vaardigheden, meer dan 60 passieve vaardigheden, meer dan 30 bruikbare items en 170+ speciale relikwieën, die allemaal verschillende manieren creëren om vijandelijke ontmoetingen te doorbreken.

  • Leer van vijanden: verzamel elite 'Familiar'-vaardigheden door vijanden te overwinnen die klaar staan ​​om anderen dieper in de kerker te ontketenen.

  • Elke keer andere kerkers: het procedureel gegenereerde doolhof zorgt ervoor dat spelers elke keer dat ze The Nightmare Realm betreden, unieke ervaringen hebben.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page