top of page
  • Foto van schrijverJolina

The Day Before brengt nog meer zombies naar Xbox in 2022

Met Dying Light 2 in aantocht, weten we al dat we als zombie liefhebbers behoorlijk wat uren vermaak voor de kiezen krijgen. Er komen dit jaar echter nog meer interessante zombie titels naar ons geliefde Xbox platform.


Wat dacht je van The Day Before? Hij is mogelijk aan de aandacht van velen onder ons ontsnapt, maar reeds aangekondigd in januari 2021 staat de release gepland voor 21 juni 2022. Uiteraard mits er geen apocalyptische Corona taferelen ontstaan die alsnog uitstel veroorzaken...

The Day Before is een third person open wereld MMO survivalgame, die zich afspeelt in Amerika dat is getergd en platgelegd door een pandemie. Zoals in elke andere zombiegame, strijden de overlevende mensen om de beperkte resources die nog beschikbaar zijn, zoals benzine, wapens en voedsel.


In de Announcement Trailer van een jaar geleden, is al behoorlijk wat moois vertoond. Zo toont de gameplayvideo het loot- en craftingsysteem, kleding en accessoires die jouw karakter kan dragen, survival kolonies waar je spullen kunt kopen/verkopen of kunt samenwerken met andere spelers en uiteraard de zombies (en menselijke vijanden) die je van je af moet slaan. Daarnaast spelen ook de veranderende weersomstandigheden een grote rol in de kans om te overleven.

Een paar dagen geleden is er op het officiële kanaal van ontwikkelaar FNTASTIC een nieuwe trailer geplaatst, die zich vooral focust op de visuele pracht en praal die er in de game is gestopt, met name door het gebruik van Ray Tracing.

De video toont weliswaar GeForce RTX gameplay, maar het belooft ook voor Xbox Series X|S een smakelijk hapje te worden!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page