• Glenn

Eerste gameplay beelden van The Outlast Trials

Bijgewerkt op: 26 aug. 2021

Red Barrels, de onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio gevestigd in Montreal, presenteerde vandaag de eerste gameplay-onthulling van The Outlast Trials tijdens Gamescom Opening Night Live 2021. Een geheel nieuwe kijk op de Outlast survival horror-ervaring. The Outlast Trials is een angstaanjagende game die zich afspeelt in hetzelfde universum als de vorige titels voor één tot vier spelers, gepland voor release in 2022.


In het hoogtepunt van het Koude Oorlog-tijdperk, nemen spelers de rol aan van proefpersonen die zijn ontvoerd door de schimmige Murkoff Corporation. Spelers worden opgesloten in een geheime Murkoff-faciliteit en worden in een reeks fysieke en mentale beproevingen geduwd, gekweld door iconische personages en uitgedaagd, alleen of in teams, om te overleven met hun gezond verstand intact.

"Na jaren van ontwikkeling zijn we verheugd om samen te werken met Geoff Keighley en het Opening Night Live-team om de eerste gameplay-teaser-trailer voor The Outlast Trials te debuteren", aldus David Chateauneuf, mede-oprichter en ontwerper van Red Barrels. "Dit is een enorm moment voor ons en we zijn enorm trots dat we onze fans en community een duister voorproefje kunnen geven van wat er in 2022 in The Outlast Trials gaat gebeuren."

Het ontwikkelingsteam van Red Barrels is hard aan het werk om een ​​geheel nieuwe ervaring te bieden met The Outlast Trials, maar met de Outlast-smaak die fans kennen en waarderen. De Outlast Trials staat nu gepland voor een release in 2022, zodat het team meer tijd heeft om fans de best mogelijke ervaring te bieden.


Recente blogposts

Alles weergeven