• Leon

The Persistence krijgt gratis next-gen update

De veelgeprezen survivalhorror-titel van Firesprite, The Persistence, zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S in de vorm van een verbeterde editie die op 4 juni wereldwijd wordt gelanceerd.


The Persistence biedt een brute kijk op survival-horror die een innovatief rogue-lite-ontwerp integreert in het genre. Aangezien spelers de taak hebben te overleven aan boord van een gedoemd ruimteschip in de diepe ruimte in het jaar 2521. Waarbij ze herhaaldelijk dieper en dieper in de dekken van The Persistence bij elke vlucht, om de systemen te repareren en te voorkomen dat het schip uit elkaar wordt gescheurd.

The Persistence Enhanced zorgt voor sfeer en spanning met verbeterde licht- en partikeleffecten en de toevoeging van een Raytracing ‘Quality’ -modus voor XBOX Series X. "We zijn erg verheugd om The Persistence op de volgende generatie hardware te introduceren, met verbeteringen die de meeslepende stealth-horror versterken voor zowel bestaande spelers als nieuwkomers." zei Graeme Ankers, Managing Director bij Firesprite.


The Persistence Enhanced zal beschikbaar zijn als een zelfstandige betaalde digitale download en ook als een gratis upgrade voor bestaande eigenaren van The Persistence op Xbox.


Recente blogposts

Alles weergeven