• Leon

Tijdelijk zomer evenement in Super Animal Royale

Doe je bontjassen uit, want Modus Games en Pixile Studios hebben vandaag aangekondigd dat Super Animal Royale naar het strand gaat! Het Super Summer Royale-evenement van de game is begonnen, boordevol nieuwe content waar fans van kunnen genieten. Speel nu op Xbox Game Preview.

Dit beperkte zomerevenement is live tot 20 juli, dus doe mee nu er nog tijd is. Verzamel fruitmanden om 8 nieuwe zomerbeloningen in beperkte oplage te verdienen, evenals 17 terugkerende items van eerdere Summer Royale-evenementen. Het evenement introduceert ook gloednieuwe zomerdieren - de Super Dragonfruit Wolf en Super Avocado Sloth! - die met DNA in het Research Lab kunnen worden verkregen. Als je naar de zuidelijke kusten van het eiland reist, vind je nu ook strandballen die je kunt en moet trappen. Probeer gewoon niet... je weet wel... vermoord te worden... terwijl je strandvoetbal speelt. Dit alles en meer is beschikbaar in het Super Summer Royale-evenement.

Super Animal Royale is een battle royale met een zoölogische twist. Speel als je favoriete knuffelige, genetisch gemodificeerde dier gekozen uit meer dan 300 rassen, vind je stijl met meer dan 600 cosmetische items en spring van de rug van een Giant Eagle in een gevecht tot de dood met 64 spelers! Je vuurt jachtgeweren en mussen af, gooit granaten en bananen, rijdt met emoes en hamsterballen helemaal naar de top van de voedselketen. De explosieve actie van bovenaf gaat perfect samen met een expressieve platte ontwerpstijl, en het innovatieve mist-van-oorlog-systeem maakt een spel mogelijk dat net zo diep en strategisch is als leuk en toegankelijk.

Recente blogposts

Alles weergeven