top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Deals - 16 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. De volledige lijst met Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.


Tip 1: Troll & I

Ga mee op avontuur met Otto, die vlucht van huis maar in aanraking komt met een vriendelijk, reusachtig wezen. Ze raken bevriend en deze vriendschap is belangrijk onderdeel in de gameplay van Troll & I. Alleen samen kunnen ze het hun doel bereiken. Troll & I is momenteel 80% afgesprijsd in de Store.


Tip 2: FIFA 21 Champions Edition

Oké, als je van voetbal houdt, heb je deze game waarschijnlijk allang in je bezit. Maar voor liefhebbers die niet perse Day 1 met de nieuwe FIFA titel uit de voeten moeten, is nu een geschikt moment om in te stappen met FIFA 21. Met 75% korting in de Store een prima prijs om binnen de lijnen de stappen.


Tip 3: Forgotton Anne

Als je op zoekt bent naar eens wat anders, is Forgotton Anne een interessante Deal om mee te pakken. De game is een visueel plaatje met een behoorlijk meeslepend verhaal, die de Japanse anime goed op de kaart zet. Wees gewaarschuwd, keuzes in deze game blijven je achtervolgen tot het eind... Forgotton Anne is nu 60% afgeprijsd in de Store.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page