top of page
  • Jolina

Tips With Deals - 2 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. De volledige lijst met Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Tip 1: Immortals Fenyx Rising

Dit lijkt misschien een voor de hand liggende tip, maar wat ons betreft heeft Immortals Fenyx Rising nog steeds niet de liefde en aandacht gekregen die het verdient. De eerste DLC is ook al uit en zeer vermakelijk!


In deze game, die een kindje lijkt van Zelda Breath of the Wild en Assassin's Creed, kun je uren en uren kwijt. De wereld is kleurrijk, de combat boeiend en de dialogen zijn om je te bescheuren. Deze week in de Deals With Gold aanbieding met maar liefst 50% korting. Je hebt geen reden meer om nee te zeggen...


Tip 2: L.A. Noire

L.A. Noire is een van mijn persoonlijke favorieten uit het Xbox 350 tijdperk. De game is enhanced uitgekomen voor de Xbox One X en dat was voor mij opnieuw smullen. Ja, de besturing is soms wat vierkant en de oorspronkelijke game is al weer 10 jaar oud, maar die vibe... Die muziek... Die sfeer! I love it. Alles ademt de jaren '40. De gameplay is erg leuk gedaan, zeker voor die tijd. Zet je mooiste hoedje op, trek je pakkie strak en oplossen die crime! L.A. Noire is ook met 50% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 3: Beyond Good & Evil HD (Xbox 360)

Iedereen wacht met smacht op de release van Beyond Good & Evil 2, die door Ubisoft is aangekondigd. Helaas duurt dat natuurlijk allemaal vrij lang, langer dan de gemiddelde gamer lief is in ieder geval. Daarom is dit de ideale mogelijkheid om alvast weer lekker in de serie te komen. Beyond Good & Evil HD is namelijk 70% afgeprijsd. Ook nieuwkomers kunnen zo voor een zacht prijsje kennismaken met de wereld van Beyond Good & Evil.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page