top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Deals - 23 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. De volledige lijst met Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.


Tip 1: Life of Fly

Iedereen heeft toch wel eens die droom gehad, dat je kon vliegen? Life of Fly biedt meer dan dat, het neemt je ook nog meer op ontdekkingstocht. Wist je dat ook een vlieg een ziel, emoties en gedachtes hebben? Life of Fly is momenteel 25% afgeprijsd in de Store.

Tip 2: Assassin's Creed - Black Flag

Er is voor mij maar één Assassins Creed titel die me jaren en jaren is bijgebleven. Dat is Black Flag. Ontdek prachtige eilanden en beheers de zeven zeeën in deze spectaculaire piraten game met een goed verhaal.


Wat mij betreft een must-play uit het Xbox 360 tijdperk. Uiteraard via backwards compatibility te spelen op je Xbox One of Xbox Series X|S. En nu met maar liefst 60% korting aan te schaffen in de Store!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page