top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 1 augustus

Elke week op dinsdag worden de nieuwste Xbox aanbiedingen gepresenteerd, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Agents of Mayhem

Na de wereldwijde aanvallen tijdens Devil’s Night zijn de wereldsteden overgenomen door LEGION’s Ministeries: bendes machtige schurken die zich hebben vernoemd naar de zeven hoofdzonden. Seoul is het domein van LEGION’s verknipte wetenschappers: het Ministerie van Hoogmoed. Jij speelt als verschillende superagenten, elk met hun eigen stijl, persoonlijkheid, wapens en vaardigheden. Verken Seoul, versla de schurken van LEGION en voorkom dat ze de hele wereld overnemen. MAYHEM’s agenten zijn bevoegd om te doen waar ze zelf zin in hebben, zolang ze maar alles op alles zetten om terrein te winnen en uiteindelijk LEGION te verslaan. Agents of Hayhem is deze week maar liefst 90% afgeprijsd.


Tip 2: Deep Space Anomaly

Deep Space Anomaly is een kleine arena shooter, die zich afspeelt in de ruimte. Het is een heerlijk pittige uitdaging om jezelf door de waves heen te worstelen. Soms is het net iets té druk in je beeldscherm om je goed te kunnen focussen, maar je wilt in eerste instantie niet zomaar opgeven. Just keep shooting! Deep Space Anomaly is deze week met 30% korting uit de Store te knallen.


Tip 3: Perfect Traffic Simulator

Perfect Traffic Simulator is misschien geen hoogstaande game, maar het is absoluut een leuk tussendoortje. Het is de bedoeling dat je het verkeer over verschillende kruispunten heen leidt, zonder dat er botsingen ontstaan. Als je altijd al verkeersregelaar hebt willen worden, is dit dus de ideale stageplek! Deze week kun je de game aanschaffen met 80% korting.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page