• Jolina

Tips With Gold - 1 februari

Bijgewerkt op: 2 feb.

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Puyo Puyo Tetris 2

Puyo Puyo, de geliefde puzzelgameserie van Japan en de wereldberoemde Tetris gamefranchise, hebben opnieuw de handen ineen geslagen om nog meer plezier te bieden in Puyo Puyo Tetris 2. Een heerlijk, briljant spelletje voor tussendoor. Deze week maar liefst met 75% korting aan te schaffen in de Store. Ga jij een blokje leggen?


Tip 2: The LEGO Games Bundle

Met nog enkele weken te gaan voor de release van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, is het altijd lekker om ergens naar toe te werken en al in de juiste mindset te komen. Dat gaat aardig in orde komen met The LEGO Games Bundle, waarin je maar liefst vier LEGO Games tegenkomt: The LEGO Movie Videogame, The LEGO Movie 2 Videogame, LEGO Batman 3: Beyond Gotham en LEGO DC Super-Villains. Je kunt de bundel deze week met 85% korting aanschaffen in de Store.


Tip 3: Clouds & Sheep 2

Los talloze speurtochten op en vervul de behoeften van je wollige vrienden. Plant gras, bloemen, bomen en scheer de verschillende kleuren wol van je dieren om je grondstoffen aan te vullen! Verzamel vrolijke sterren, oogst hout en bloemblaadjes en gebruik ze om je kudde te voorzien van voedsel en speelgoed. Als je schapen zich gelukkig en tevreden voelen, zullen ze kleine lammetjes ter wereld brengen!


Dat klinkt toch superfluffy? Het is daarmee de perfecte game voor heel het gezin. En dat voor nog geen 1 euro in de Store. Meer inspiratie nodig voor leuke kindergames? Kijk eens in onze blog over de leukste Xbox games voor kinderen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven